Waar kun je ons ontmoeten?

13 september 2018: Spreker op het grootste kennisfestival van Zuid NL

Zelforganiserende teams, betekenisvol ondernemen en talentgericht werken zijn voorbeelden van nieuwe manieren om invulling te geven aan Wendbaar Werken. Maar hoe werkt dat in de praktijk? In de presentatie geeft Ruud van Rheenen, specialist op het gebied van Wendbaar Werken, inzicht in de manier waarop diverse organisaties concreet invulling geven aan deze uitdaging.

1 november 2018: Spreker op het congres van CAPRA advocaten

 

Laatste ontmoeting:

30 oktober 2017: Spreker op het congres HRM & Innovatie

Ruud van Rheenen ondersteunt organisaties bij hun transformatie naar Wendbaar Werken. Hiervoor is vaak ook de inzet van nieuwe digitale tooling nodig. Ruud vertelt over de introductie van een interne opdrachtenmarkt, waarbij op een innovatieve manier e-assessments worden gebruikt om de match tussen mens en opdracht te optimaliseren. Niet zozeer voor de opdrachtgever om te beoordelen of een medewerker aansluit bij de opdracht of 'voldoet' aan de eisen, maar juist voor de professional om bijvoorbeeld te prikkelen tot anders kijken naar werk en opdrachten en hierop ook te reflecteren.

 

Terugblik

5 oktober 2018 - Interprovinciaal Overleg
28 september 2017 - HR-digital congres
27 september 2017 Het grootste kennisfestival van Noord Nederland
8 juni 2017 - Kennissessie Wendbaar Werken
18 mei 2017 - VNG-congres
12 april 2017Kennissessie Wendbaar Werken
29 november 2016Duurzame inzetbaarheid
24 oktober 2016 - Goeroe-avond - Noorderlink
13 oktober 2016 - HR-festival - A&O fonds

Inspiratiesessies

De adviseurs van Wendbaar Werken organiseren een groot pallet aan workshops, trainingen en lezingen voor organisaties. Een aantal thema’s dat aan de orde kan komen is verandermanagement, Wendbaar Werken, talentmanagement, zelforganisatie, strategisch HRM, meervoudig waarnemen & handelen, opgaven gestuurd werken en persoonlijk leiderschap.

Even sparren? 

Wij gaan graag met u in gesprek om gezamenlijk vorm te geven aan een samenwerking die aansluit op uw behoefte. Uiteraard kunnen wij onze eerdere ervaringen in trajecten inbrengen zodat u een beeld krijgt van de vele mogelijkheden om uw doel te bereiken. Wij brengen met zorg uw vraagstelling in beeld om maatwerk te kunnen leveren.